Richard Twining D.O.

Richard Twining, ukończył ESO oraz Walijski Uniwersytet , uzyskując dyplom Osteopatii wyższej uczelni, otrzymując Dyplom Osteopatii ESO oraz Uniwersytetu Greenwich.

Jego szczególne obszary zainteresowania to Terapia wisceralna oraz Integracja ciała włączajac w to biomechanikę trzewii, nerwy, naczynia i powięź, jak również konsekwecncje dysfunkcji na krążenie płynów.

Richard prowadził zajęcia z terapii wisceralnej w Eso gdze jest również wykładowcą klinicznym. Prowadził również zajęcia we wschodniej części Europy, w krajach takich jak Rosja, Nowa Zelandia oraz Indie wschodnie, pracując dla ESO jak i dla innych szkół. Znajduje się w Brytyjskim Rejestrze Osteopatów, jest członkiem Royal Society of Medicine of London oraz założycielema i członkiem wydziału nowego, Japońskiego Koledźu Tradycyjnej Osteopatii (JTOC) w Kobe w Japonii. Obecnie jest szefem Wydziału międzynarodowego ESO

Cenimy państwa prywatność
Ustawienia ciastek
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności. Więcej.
Dostosuj Odrzuć wszystkie Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek
Dostosuj ustawienia
„Niezbędne” pliki cookie są wymagane dla działania strony. Zgoda na pozostałe kategorie, pomoże nam ulepszać działanie serwisu. Firmy trzecie, np.: Google, również zapisują pliki cookie. Więcej informacji: użycie danych oraz prywatność. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.
Niezbędne pliki cookies są konieczne do prawidłowego działania witryny.
Używamy plików cookie Google Analytics. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za państwa uprzednią zgodą.
Reklamowe pliki cookies służą m.in. do analizowania efektywności działań reklamowych i śledzenia konwersji.
Umożliwia wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami

Brak plików cookies.

Umożliwia wyświetlanie reklam spersonalizowanych

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek